Biz Sizden Değiliz





Biz Sizden Değiliz

Biz sizden değiliz! Sizi sevmiyoruz, hiç sevmedik! Sizden olanları, sizi hatırlatan ve “siz” kokan hiçbir şeyi de sevmiyoruz!
Sizin pis, vahşi ve sapık “hayat tarzınızı” yaşamak istemiyoruz. Eğer, sizin hayat tarzınız doğru, iyi, güzel olsaydı, dünyadaki buhranın, zulmün, sapıklığın ve vahşetin kaynağı olmazdı. Sizin “hayat tarzı”nızın yok ettiği kültürler, medeniyetler, yaptığı soykırımlar ve katlettiği insan sayısı artık listesi tutulamayacak boyutlardadır.
Biz sizin “hayat tarzı”nızı Kızılderililer’de, Zenci’lerde, Hiroşima’da, Nagazaki’de, Afganistan’da, Afrika’daki çocukların gözlerinde, Irak’ta, Filistin’de, topyekün Asya’da, Ortadoğu’da, ülkemiz de ve evlerimizin içinde görüyoruz. Ve, çocuklarımız dahil hepimiz ne kadar pis ve hayvan olduğunuzu, biliyoruz. İşbirlikçi köpekleriniz ne kadar havlarsa havlasın sizin yanınızda olmayacağız. Sizden ne aldıksa kusarcasına onlardan kurtulup, artık size geri iade ediyoruz.
Biz “çekilen isyan bayrağı” altındayız. Tarafımız sadece “İslâm”… Biz, sizin için yakılan cehennem ateşini körükleyen ÂSİ’leriz. Biz, Büyük Asya’nın, Büyük İsâ’nın, Büyük Doğu’nun, İBDA’nın ÂSÎ çocuklarıyız.. Biz, bize benzeriz. Bizim gibi olanlarla benzer ve benzeşiriz. Biz sizin uydularınızda yayılan dalgalarla değil, kalplerimizden yayılan ilâhi dalgalarla haberleşir ve birbirimizi tanırız.
Amerika’da, Meksika’da, Afganistan’da, Filistin’de, Irak’ta, Avrupa’da, Ortadoğu’da, Asya’da, nerede olursak olalım, kalpten kalbe kurulan köprülerle birbirimizle muhakkak gönül bağımız var. Bu bağı ne tesbit etmeye, ne de koparmaya sizin tapındığınız teknolojinin gücü yetmez.
Ayrıca biz sizin bölge bölge, piç, münafık, hain, muhbir, samimiyetsiz, ve her nevi işbirlikçi çocuklarınızı da tanırız. Zaten bunun için her fırsatta havlarlar üzerimize; korkudan, tehlikeyi sahibine haber vermek için. Fakat nafile, herkes nasibinin ne olduğunu yaşayarak öğrenecek!...
KAİDE Dergisi'nden

Hiç yorum yok

Öne Çıkan Yayın

İBDA ve İBDA-C Nedir?

İBDA-C’nin daha iyi anlaşılması için İBDA'nın kısaca tarif ve izahını yapmak istiyoruz… Kumandanımız Salih Mirzabeyoğlu’nun "...

İzleyiciler

Popüler Yayınlar

Tema resimleri duncan1890 tarafından tasarlanmıştır. Blogger tarafından desteklenmektedir.